Fenici semnează la Constanța, Milosevic confirmat până în 2019

105

Căpitanul Politehnicii Timișoara a semnat un contract cu HC Dobrogea Sud. Cristian Fenici și-a dat acordul pentru a evolua la noua echipă constănțeană începând din vară.

Mutare surpriză pe piața transferurilor din Liga Națională de handbal masculin. Divizionara secundă HC Dobrogea Sud a anunțat semnarea unui contract cu Cristian Fenici, căpitanul Politehnicii Timișoara. Aflat la final de contract cu alb-violeții din vară, centrul în vârstă de 30 de ani a bătut palma cu gruparea din Constanța.

Declarat cel mai bun jucător din Liga Națională în anul 2015, Fenici și-a păstrat totuși o șansă de a continua la Poli. Contractul semnat cu dobrogenii are o clauză conform căreia poate deveni nul în cazul unei oferte superioare de la gruparea bănățeană. Fenici este unul dintre cei 3 internationali ai lui Poli, alături de Grigoraș și Chikovani.

În ziua anunțului făcut de HC Dobrogea Sud, Poli a prelungit contractul antrenorului Pero Milosevic cu încă două sezoane. Înțelegerea cu tehnicianul muntenegrean, valabilă până în iunie 2017 după îndeplinirea obiectivului de a intra în play-off, a fost extinsă până în iunie 2019.

Play-off-ul Ligii Naționale demarează duminică viitoare cu prima partidă din cele trei între Poli și Steaua București. Meciul I are loc în capitală, iar apoi duelul se mută la Timișoara, în 29 aprilie. Decisivul, dacă va mai fi cazul, se va disputa tot pe terenul Stelei în 4 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ