Femeie ucisă cu sânge rece, din răzbunare! Crimă teribilă în Timiș! Călăul a fugit!

1307

O femeie a fost ucisă, luni dimineața, de către fostul iubit care a vrut în acest fel să se răzbune pentru faptul că a fost abandonat.

Crima s-a petrecut la marginea Lugojului în apropierea balastierei ce aparține omului de afaceri Vasile Cotuna. Martoră la omor a fost chiar nora victimei, care a susținut în fața polițiștilor că individul a atacat-o pe femeie fără ca aceasta să poată să se apere. ”Ne vedeam de lucru și ne-am trezit cu el în spatele nostru. Nu am ajuns să spunem nimic. A lovit-o cu toporul direct în cap și i-a spus ca așa-i trebuie. Dupa aceea nu știu ce s-a întamplat pentru că am fugit”, a declarat nora femeii.

Imediat ce a fugit de la locul crimei, fata a cerut ajutor în balastiera. În apărarea ei a sărit chiar actualul concubin al femeii ucise. Acesta susține că avea o relație de câteva zile cu femeia, iar asta l-a scos din minți pe fostul iubit. Bărbatul susține că femeia a fost amenințată în ultimele zile de mai multe ori. Nu și-au putut imagina că se ajunge la crimă. Medicii ajunși la locul omorului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Polițiștii au împânzit toată zona și au plecat în căutarea criminalului. Oamenii legii susțin că este o chestiune de timp până vor pune mâna pe criminal, acesta fiind dat în consemn la frontieră, iar zonele frecventate de el sunt scotocite.

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ