Femeie, surprinsă de „big brother” în timp ce abandona deșeuri pe domeniul public VIDEO

34

O femeie din Timișoara a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș în timp ce abandona deșeuri pe domeniul public. Polițiștii locali au reușit să o identifice și au amendat-o cu 1.000 de lei.

Femeia a aruncat la întâmplare mai mulți saci cu haine vechi pe strada Paul Constantinescu.

”Aceasta a fost identificată în scurt timp, fiind luate măsurile de sancționare conform HCL 371/2007, cu 1000 lei. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor”, anunță polițiștii.

Dacă aveți haine uzate de care doriți să scăpați le puteți dona depozitându-le în containerele speciale amplasate în toate cartierele din Timișoara.

“BIG BROTHER” ÎȘI FACE DATORIA! NESIMȚIREA N-ARE NICIO ȘANSĂ ÎN FAȚA SA!“Doamna” din imagini a fost identificată și sancționată cu 1.000 lei!Menționez că la proxima ședință de Consiliu Local, vom ridica amenzile la minim 2.000 lei!

Opublikowany przez Nicolae Robu Czwartek, 10 października 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ