Femeie luată la bătaie într-o agenție de pariuri sportive din vestul țării. Doi polțiști au fost agresați VIDEO

112

Un bărbat de 35 de ani este cercetat de poliţişti după ce a lovit o femeie cu pumnii şi picioarele în sediul unei agenţii de pariuri sportive din oraşul Anina, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, s-a stabilit că bărbatul ar fi agresat-o fizic pe victimă, lovind-o atât cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un scaun!.

Victima, în vârstă de 33 de ani, a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

De asemenea, conducerea IPJ Caraş-Severin a dispus verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ