Febronia Vinchici, de 105 ani, una din puţinele centenare din judeţ, a primit, la aniversare, flori şi cadouri din partea CJ Timiş

187

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a participat în cursul zilei de ieri la o aniversare mai specială. Acesta a ajuns în casa unei familii din Ghiroda, unde sărbătorita a fost o doamnă care a împlinit nu mai puțin de 105 ani. Febronia Vinchici, una din puținele persoane centenare din județ, a primit din partea Consiliului Județean o diplomă de longevitate, flori, dar și un cadou în bani și o icoană.

”Mă bucur că am avut ocazia să vizitez această familie în care cel mai vârstnic membru a aniversat 105 ani, și care probabil la ora actuală este cel mai longeviv cetățean al județului. Am considerat că este bine să ajung și eu în calitate de prieten al tuturor oamenilor din Ghiroda și al tuturor bănățenilor, și în al doilea rând în calitate de președinte al Consiliului Județean, pentru a putea face un mic cadou, deoarece nu putem rămâne indiferenți în fața unei asemenea aniversări rar întâlnite. Am deschis practic, dacă se poate spune așa, sărbătoarea aceasta în familie. Sigur că la 105 ani trebuie să ai mult ajutor de la Dumnezeu ca să poți să te regăsești în starea în care se află doamna Febronia, și eu sunt convins că familia este alături de ea și o va ajuta în continuare. Eu vreau să felicit în primul rând sărbătorita, în al doilea rând toată familia pentru că nu e ușor să ai grijă de un bătrân în asemenea momente, pentru că ați văzut că unii la o vârstă înaintată sunt părăsiți, dar în acest caz familia este alături de ea, și îi felicit pe toți și le doresc la mulți ani tuturor”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ