Favoriți în optimile Cupei României

172

Timișoara și-a propus să își continue seria rezultatelor pozitive din luna decembrie. ACS-ul vrea o victorie în duelul de marți, cu CS Afumați, din optimile de finală ale Cupei României la fotbal.

După 2-2 la Cluj și 1-0 acasă cu Voluntariul, Poli mizează pe încă un rezultat optim în optimile de finală ale Cupei României. Alb-violeții sunt favoriții confruntării de la Afumați dacă ținem cont de faptul că ilfovenii se găsesc în partea inferioară a ligii secunde. Nu trebuie omis faptul că în 16-imi trupa din liga secundă a eliminat-o pe FC Botoșani.

”Vom trata cu mare atenție acest meci, Cupa României este un obiectiv important pentru noi. Am urmărit la TV trei jocuri ale celor de la Afumați, au o echipă bunicică și au în componență jucători experimentați. Sperăm să nu fie un impediment faptul că terenul este de dimensiuni mai mici. Noi pornim cu prima șansă, dar trebuie să fim atenți să nu fim surpriza Cupa României”, sunt gândurile cu care bănățenii au plecat azi către Afumați.

Trupa condusă de Ionuț Popa joacă mâine, 13 decembrie, de la ora 13,30. Meciul este transmis pe TV de canalele Digisport și Dolcesport. Antrenorul poliștilor nu se va putea baza pe cei trei jucători accidentați: Cânu, Pedro Henrique și Novak. Meciul din Cupă este primul al săptămânii pentru Poli care sâmbătă va merge pe terenul Stelei în Liga I. Ultima partidă a anului se va disputa miercurea viitoare, la Târgu Mureș, în turul semifinalelor Cupei Ligii.

LĂSAȚI UN MESAJ