Fără permis, a pus pe jar polițiștii rutieri

55

Un adolescent de 18 ani, din Deva, a reușit să pună pe jar polițiștii rutieri. Fără să dețină permis de conducere, băiatul a furat o dubiță, și-a urcat prietenii în ea și a ieșit la plimbare.

A mers din Deva până la Simeria, iar la întoarcere a dat nas în nas cu polițiștii. Aceștia i-au făcut semn să oprească, însă tânărul a ignorat semnalele lor și a călcat pedala de accelerație.

Imediat, echipajul de poliție a pornit după autoutilitară. „Aceştia au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnale acustice şi luminoase. Autoutilitara a fost urmărită până în municipiul Deva, unde, cu sprijinul unui echipaj rutier al Poliției Municipiului Deva, s-a reușit blocarea autoutilitarei în parcarea unui supermarket. Poliţiştii au stabilit că tânărul aflat la volan a sustras autoutilitara în jurul orei 20.00, din curtea unei societăţi comerciale din Deva”,  a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Tinerii au fost duși la sediul Poliției Municipiului Deva, pentru continuarea cercetărilor. A fost și un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și furt.

LĂSAȚI UN MESAJ