Fără Nicolae Robu pe Banatul Azi!

712

De-a lungul anilor, primarul Nicolae Robu s-a coborât de nenumărate ori la un limbaj suburban în privința breslei jurnaliștilor. Asta, în orașul în care s-a murit în Decembrie 1989 pentru libertatea de exprimare și o presă liberă! Nu putem să mai închidem ochii în raport cu limbajul promovat  de Robu în spațiul public! Mai ales că este vorba de cineva care se pretinde un universitar autentic, fost rector al unei instituții de recunoaștere internațională: Universitatea Politehnica Timișoara.

Ultimele sale afirmații, din cursul zilei, potrivit cărora le recomandă celor de la ACS Poli Timișoara cităm ”nu vă luați după tot felul de idioți / idioate care se pretind jurnaliști, fără a avea nimic în comun cu această profesie și care va intoxică, doar, cu fabulațiile minților lor”, au umplut paharul.

Ca urmare, ne solidarizăm cu ceilalți colegi din redacțiile din Timișoara. Până când domnul primar nu va reveni la un limbaj decent, dumneavoastră, cititorii, nu veți mai vedea numele sau imaginea primarului Nicolae Robu în paginile Banatul Azi. Din respect față de dumneavoastră, veți regăsi totuși materiale despre ce se întâmplă în primăria Timișoara.

Redacția ”Banatul Azi”

 

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare o hotarare corecta a presei locale!D-l primar se crede „cel mai tare om din lume” si toata lumea se plaseaza de la domnia sa in jos! Este liber sa creada ce vrea dar…. si-a dat „arama pe fata”! Asadar, ma bucur ca il ignorati – cel putin deocamdata! Ar trebui ca dl primar sa-si ceara scuze, ca prea isi permite sa puna etichete tuturor! Sau s-a molipsit de aroganta de la functionarii pe care-i pastoreste in primarie?

LĂSAȚI UN MESAJ