Fantasticii din Ghiroda aduc acasă titlul de vicecampioni VIDEO

212

Așa cum deja ne-au obișnuit micii sportivi de la CSC Ghiroda fac din nou legea în campioonatul de fotbal dedicat vârstei lor fragede. Fantasticii de la Ghiroda, cum sunt alintați de echipa de susținîtori ce crește continuu, au reușit performanța de a deveni vicecampioni naționali. Doar un mic pas le-a lipsit de a deveni chiar campioni. Dar data viitoare precis o vor face.

Jucătorii generației 2011 de câțiva ani sunt sub atenta coordonare a antrenorului Cristi Moraru și leagă una de alta performanțele.

Așa a fost și acum la finala competiției „Gheorghe Ene” unde au întâlnit puștii de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Deși au fost învinși, timișenii nu au fost nici pe departe inferiori. Meciul a fost unul de mare încrâncenare și s-a dus de la egal la egal.

Pâna la finală „Fantasticii” au arătat tot ce știu în faza zonală de la Hunedoara. Au câștigat în fața unei grupe ce avea echipe din ( Alba Iulia, Arad, Hunedoara și Reşiţa). A urmat faza finală de la Bistrița. Aici au învins „academicienii” lui Hagi cu 5-0 iar mai apoi ACS Transilvania Bistrița cu 2-1.

Chiar dacă au pierdut finala cu prichindeii de la Brașov pentru părinți, colegi, consăteni și toți chibiții de la Ghiroda ei sunt campioni.
Cum efortul elevilor lui Cristi Moraru a fost colectiv trebuie menționați aici toți ce au concurat la această performanță. Iubitorii de fotbal bănățeni ar face bine să reține aceste nume. Peste ani autografele lor vor fi la mare căutare: Patrick Oros, Eduard Bodo, Ovidiu Kasai, Paul Miclea, Patrick Tota, Raul Buzdun, Dean Doltu, David Lazăr, Radu Pogar, Robert Vânătu, Mihai Miloșevici, Călin Tiolan, David Ancuța și Robert Radu.

Acum urmează ca și Moș Crăciun să premieze micii fotbaliști ai Ghirodei.

LĂSAȚI UN MESAJ