Fântână cu jocuri de apă și lumini din Dacia, finalizată

73

 

În pliă pandemie cu coronavirus, proiectele initiate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, sunt implementate. Administrația condusă de Robu nu a renunțat la amenjarea de fântâni ornamentale din cartiere. A fost finalizată cea din cartierul Dacia.

Fântâna are jocuri de apă și de lumini și a fost pornită, marți seara. Investiția a trecut de 600.000 de lei, bani din bugetul local al orașului.

”Fântâna din Dacia e gata! După 15 mai, cu respectarea regulilor de atunci, locuitorii acestui mare cartier a Timișoarei își vor putea bucura sufletele și cu acest obiectiv.

Dincolo de faptul că înfrumusețează locul, astfel de fântâni purifică aerul și, pe timp de vară, îl răcoresc.

Din păcate, vremurile grele ce-au venit peste noi ne-au obligat să amânăm implementarea programului nostru de amenajare de mai multe astfel de fântâni în oraș, în principal în intersecții. Dar, vor trece ele și greutățile. Să fim optimiști!”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Vă amintim că planul autorităților locale este ca astfel de fântâni să fie amenajate și în sensurile giratorii din Calea Aradului, Piața Bălcescu, în zona Popa Șapcă și în Lipovei.

LĂSAȚI UN MESAJ