22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Familie îngenuncheată de durere, după ce mama și doi fii au murit infectați cu Covid-19 în mai puțin de o săptămână

Familie îngenuncheată de durere după ce a fost nevoită să-și îngroape în aceeași zi mama și doi fii, toți răpuși de coronavirus în decurs de cinci zile, unul după celălalt.

Pentru că au murit într-un timp atât de scurt unul de celălalt, familia a dorit ca cei trei să fie înmormântați împreună.

Gladys Lewis, în vârstă de 74 de ani, din Pentre, sudul Țării Galilor, a murit pe patul de spital pe 29 octombrie. Dean, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în stare foarte gravă în propia locuință, a doua zi după ce a aflat de moartea mamei sale, și a fost și el declarat mort la scurt timp. Darren, în vârstă de 42 de ani, a murit pe 2 noiembrie după mai multe zile de tratament la terapie intensivă. Toți trei erau infectați cu coronavirus iar pe certificatele lor de deces este menționat diagnosticul de deces cu infecție cu noul coronavirus.

Pentru că au murit într-un timp atât de scurt unul de celălalt, familia a dorit ca cei trei să fie înmormântați împreună. Joi dimineață, cele trei sicriuri au fost purtate pe ultimul drum la Biserica Sf. Petru din Pentre, scrie express.co.uk.

Devastați de pierderea suferită, membrii familiei le cer oamenilor să fie responsabili și să facă tot ce ține de ei pentru a opri răspândirea virusului.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Începe a 11-a ediţie a Festivalului Ceau, Cinema!

Aproape 40 de filme, dintre care multe în premieră în România, trei expoziţii, un atelier pentru tineri şi dezbateri fac parte din programul ediţiei...

Vedeta serialului-cult al anilor ‘90 s-a stins din viață. Shannen Doherty avea 53 de ani

Fanii o plâng pe actrița americană Shannen Doherty, care a murit la vârsta de 53 de ani de cancer. „Cu inima grea confirm decesul...

Citește și :