Familia sau cariera? Întrebarea la care vor să afle răspuns tinerele social-democrate din Timiş

180

Liga Tinerelor Social Democrate Timiş organizează marţi, de la ora 18.00, la sediul PSD Timiş, o dezbatere cu tema „Femeia la început de drum. Familie vs carieră”.

Scopul principal al conferinţei constă în identificarea problemelor cu care se confruntă femeile atunci când sunt nevoite să împace în mod eficient viaţa de familie cu cea profesională.

Prin această dezbatere, LTSD îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea şi punerea în aplicare a unor politici coerente care să stimuleze procesul de conciliere a vieţii profesionale cu cea privată, de familie.

„Carieră sau familie? Este o întrebare pe care ne-o adresăm des, dar ceea ce alegem, într-un final, depinde de fiecare femeie, de ceea ce îşi doreşte de la viaţă. Un echilibru între cele două ar fi perfect, cu priorităţi stabilite şi acceptate legat atât de familie cât şi de carieră. Ne dorim să dezbatem pe această temă, să vedem cum percep femeile din judeţul Timiş acest subiect mult discutat”, spune Andra Bloţiu, preşedintele LTSD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ