Facultatea de Educație Fizică și Sport din Universitatea de Vest din vă invită la antrenamente fizice online

46

În această perioadă, dominată de constrângerile și limitările izolării la domiciliu, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara vă invită la antrenamente fizice, desfășurate prin îndrumare online, oferită de cadrele universitare și specialiștii din echipa FEFS-UVT.
Începând din această săptămână, pe canalul de videosharing www.youtube.com al FEFS se află mai multe filme demonstrative de aerobic, dar și de gimnastică medicală sau alte sporturi. Echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS – UVT vă propune să profitați de disponibilitățile de timp create în această perioadă și să accesați canalul de Youtube FEFS – UVT , unde sunt deja disponibile trei filme demonstrative cu exerciții de aerobic, unul de gimnastică medicală și unul de înot aplicativ și vâslit.
Și în această săptămână, echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS – UVT va propune noi ghiduri video pentru antrenamente fizice desfășurate prin îndrumare online, care presupun exerciții ce pot fi coordonate de la distanță, prin materiale video demonstrative puse la dispoziție publicului larg prin canalul video dedicat de Youtube FEFS – UVT , la care îi invităm să se aboneze pe toți cei care practică cu plăcere antrenamentele de întreținere fizică. „DOZA DE SPORT” vă promite un plus de îndrumare profesională pentru întreținerea fizică atât de necesară în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ