Expoziție regională de contractări: Salonul Industriei Ușoare

42

În perioada 21 – 25 octombrie 2020, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare expozițională tradițională care sprijină mediul de afaceri românesc, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste 25 de ani.

Expoziția are ca scop facilitarea dezvoltării relațiilor de afaceri între producători, distribuitori și comercianți precum și identificarea de noi parteneri comerciali pentru intrarea, expansiunea și consolidarea prezenței acestora pe piața locală. Manifestarea reunește expozanți din întreaga țară, în majoritate producători, care vor expune o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, articole de pielărie și blănărie, bijuterii și accesorii.

Sunt invitați agenți economici timișeni interesați să încheie contracte sau alte forme de cooperare cu participanții prezenți în expoziție. Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică, între orele 10 00 – 18 00 . Intrarea publicului este liberă.

*Expoziția se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ