Expoziție de porumbei, găini, iepuri și păsări exotice la Sânnicolau Mare

754

Primăria orașului Sânnicolau Mare și Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale de Blană Nako din Sânnicolau Mare organizează cea de-a opta ediție a expoziției Cupa Banatul. Evenimentul va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie, în Hala agroalimentară a orașului Sânnicolau Mare.

Organizatorii au invitat 20 de asociații de profil din țară și străinătate care, după arbitrajul specific competiției, vor aduce în fața publicului cele mai deosebite rase de păsări și iepuri. Vizitatorii sunt așteptați să admire exemplarele românești, dar și pe cele din Serbia sau Ungaria, persoanele interesate având posibilitatea de a achiziționa anumite animale sau păsări, în cadrul târgului de animale care se va desfășura sâmbătă și duminică, în parcarea din fața Stadionului.

„Expoziția Cupa Banatul este o ocazie foarte bună de a intra într-o lume deosebită, cea a păsărilor și animalelor cu blană. În special copiii vor putea vedea de aproape păsări exotice, porumbei, găini, rațe, gâște și iepuri, vizita lor fiind una extrem de educativă. Surpriza de anul acesta va fi constituită de prezentarea păunilor”, a spus Petre Căprar, președinte la Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale de Blană Nako din Sânnicolau Mare și gazda principală a evenimentului.

Cupa Banatul va fi deschisă pentru public de vineri începând cu ora 10, iar sâmbătă, programul va fi de la ora 09:00 la 19:00. Duminică, expoziția își va închide porțile la ora 13.

 

LĂSAȚI UN MESAJ