Expoziția pentru copii „Supereroii mănâncă sănătos!” continuă, la Iulius Mall. Târg de antichități şi mobilă, în week-end

73

Sfârșitul de săptămână aduce surprize pentru cei care își vor petrece timpul liber la Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Iulius Town Timișoara: târg de antichități, expoziție interactivă pentru copii despre alimentația sănătoasă şi un târg de mobilă, cu cele mai noi soluții în domeniu.

Aveți planuri de reamenajare a locuinței? Vă așteptăm la Iulius Mall, la Târgul Promob, eveniment care va avea loc de vineri până duminică inclusiv, la parterul centrului comercial. Aici veți găsi numeroase soluții moderne pentru construirea unei case, amenajări și dotări de top, mobilă și decorațiuni interioare.

De vineri până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall va găzdui Târgul de Antichități. Pasionații de obiecte cu patina timpului vor descoperi piese aparte, a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: ceasuri de colecție, bijuterii, viniluri, porțelanuri, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, cărți și multe alte articole.

Numeroși copii au vizitat deja expoziția „Supereroii mănâncă sănătos!”, organizată de Iulius Mall, în parteneriat cu hipermarketul Auchan. Dacă și tu ai un prichindel curios, ai timp până duminică, 9 iunie inclusiv, să vii cu cel mic la cea mai interactivă activitate care îl învaţă despre beneficiile alimentelor sănătoase. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Zilnic, între orele 10.00 – 19.00, în zona Intersport, cei mici se pot aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Copiii vor fi costumați în supereroi și, timp de 50 de minute, vor descoperi ce sunt carbohidrații, proteinele, grăsimile, vitaminele și mineralele și vor vedea cum pun în funcțiune „mașinăria” corpului uman.

LĂSAȚI UN MESAJ