Expomineralia și Bag Expo, la Iulius Mall. Ce găsiți aici

137

Expomineralia și Bag Expo au revenit la Iulius Mall Timișoara, iar până în 15 mai vă așteaptă cu o multitudine de oferte. Vizitatorii pot alege accesorii potrivite garderobei lor pentru sezonul cald, dar și variante clasice, mereu de actualitate.

Expomineralia, târg de pietre prețioase și semiprețioase, stă sub semnul podoabelor de inspirație marină, ideale pentru vacanța de vară. Comori din adâncurile mărilor și oceanelor, precum recife coraligene, melci, scoici sau crustacee, constituie materia primă pentru bijuterii și decorațiuni diverse. Alături de acestea, alte aproximativ 150.000 de articole din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre prețioase și semiprețioase, care provin din peste 50 de țări ale lumii, reprezintă o ofertă bogată și plină de strălucire.

La Bag Expo, noutăți de sezon pentru toate gusturile și ocaziile așteaptă să fie descoperite de pasionații de modă. Târgul reunește peste 6.000 de articole, de la plicuri elegante, genți casual sau sport, trollere și genți de voiaj, serviete și genți diplomat, borsete, până la portofele și diverse alte accesorii.

Ambele expoziții sunt deschise zilnic, între orele 10.00-22.00, la demisolul Iulius Mall.

 

LĂSAȚI UN MESAJ