EXPO MOBILA TIMIȘOARA la a patra ediţie din 2022 | FOTO-VIDEO

59

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a adus azi joi 10 noiembrie publicul timișorean la ultima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei – EXPO MOBILA TIMIȘOARA – care are loc în perioada 10-13 noiembrie 2022, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi  să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA pot fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier au, astfel, mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:

  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
  • Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
  • Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
  • Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  • Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă pentru toți cei curioși de nou.  

***

„Iată avem ocazia să testăm cu EXPO Mobila Timișoara posibilitățile actuale ale publicului nostru și nu numai al nostru și din punct de vedere material dar mai ales din punct de vedere al gusturilor și al rafinamentului la care s-a ajuns la sfârșit de an 2022. Pentru că de astăzi 10 noiembrie și până duminică 13 noiembrie Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează ultima ediție din acest an a EXPO MOBILA TIMIȘOARA ediția de toamnă-iarnă. Am ajuns la un număr record de ediții pentru această perioadă. Numai anul acesta CCIAT a organizat patru ediții cu cea de acum, cu acest profil de expoziție de mobilă. Spunem că realizarea a patru ediții pentru orașul Timișoara înseamnă o continuitate foarte bună a acestui eveniment și a arătat că publicul timișorean încă dorește nu doar să vizioneze evenimentul dar să și achizițione deschis acest ze.
Acesta a fost imboldul pentru care am deschis expoziție cu vânzare deosebit de frumoasă și de atractivă. Am obișnuit publicul care ne trece pragul să aducem noutăți și companiile prezente din România dar și de la noi din zonă, fime producătoare în marea lor majoritate dar și importatori renumiți sunt prezenți pe perioada celor patru zile noutăți.
Sunt zeci de stiluri, foarte multă culoare, foarte multe produse, texturi excepționale cu culori adaptate trendurilor de sfârșit de an”
explică câte ceva despre ce se poate vedea la centrul de afaceri Roxana Bonchiș principalul organizator al expoziției.

LĂSAȚI UN MESAJ