18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

EXPO MOBILA TIMIȘOARA, la a doua editie 2024 FOTO-VIDEO

Dacă e vară și începe sezonul renovărilor și înnoirilor în gospodării este el mai bun prilej de a arunca o privire la mobila expusă la Centrul de Afaceri Timișoara. Imposibil ca cineva cu bun gust și hotărât să aucă un aer e nou în casă să nu găsească ceva potrivit. Se găsește cam orice și nici prețurile nu sunt exagerate.

Pentru cei ce au doar dilema nuanțelor, doamna Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției, ne destăinuie culorile acestui an. Se poartă nunțele de pământ de la ocru până la cele mai diverse tente de maroniuri. Dar și culorile mai vii se află în top dar nu foarte intense ci cu nuanțe pastelate.
Pentru cei nehotărâți reprezentanții firmelor expozante pot da cele mai potrivite sfaturi. Important de știut ă cele văzute se pot replica și la alte dimensiuni după nevoile fiecăruia.

În perioada 27 – 30 iunie 2024, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, care are loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.
EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante. 
Ediția prezentă reunește 20 de companii – producători români din Timișoara și județul Timiș, Arad, Satu Mare, Rădăuți și Alba- Iulia, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.
Dintre expozanți, 50% sunt clienți fideli ai EXPO MOBILA TIMIȘOARA iar 50% sunt producători de mobilă și artizani în modelarea lemnului, prezenți pentru prima oară.
Vor fi expuse spre vânzare diferite piese de mobilier, multe dintre acestea unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, pe prezentarea și achiziționarea de paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite pentru a asigura un somn odihnitor cât și o multitudine de modele de canapele în tendințele anului, alături de multe alte produse, cum ar fi: panouri decorative perete, lambriuri de podea, decorațiuni, piese de mobilier cu istorie, piese și obiecte mici de lemn etc.
Totodată, vor fi prezenți cu standuri constructori de case și dezvoltatori imobiliari.
Caracteristicile anului 2024 în materie de mobilier, texturi sau decorațiuni pot fi rezumate în câteva cuvinte: minimalist echilibrat, paletă de culori calde, tehnologii inteligente, textile luxoase și confortabile, legătura cu natura, sustenabilitate, eco-responsabilitate.


Pe întreaga perioadă, vor avea loc campanii promoționale de atragere a publicului vizitator care va putea testa și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare, mobilier de living, dormitoare, bucătarii, mic mobilier, mobilier rustic, mobilier antic și antichizat, decorațiuni, accesorii, perdele, cu reduceri generoase de până la 50 de procente.
Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.
Intrarea este liberă pentru oricine.

În perioada 27 – 30 iunie 2024, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

Ediția prezentă reunește 20 de companii – producători români din Timișoara și județul Timiș, Arad, Satu Mare, Rădăuți și Alba- Iulia, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi  să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Dintre expozanți, 50% sunt clienți fideli ai EXPO MOBILA TIMIȘOARA iar 50% sunt producători de mobilă și artizani în modelarea lemnului, prezenți pentru prima oară.

Vor fi expuse spre vânzare diferite piese de mobilier, multe dintre acestea unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, pe prezentarea și achiziționarea de paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite pentru a asigura un somn odihnitor cât și o multitudine de modele de canapele în tendințele anului, alături de multe alte produse, cum ar fi: panouri decorative perete, lambriuri de podea, decorațiuni, piese de mobilier cu istorie, piese și obiecte mici de lemn etc.

Totodată, vor fi prezenți cu standuri constructori de case și dezvoltatori imobiliari.

Caracteristicile anului 2024 în materie de mobilier, texturi sau decorațiuni pot fi rezumate în câteva cuvinte: minimalist echilibrat, paletă de culori calde, tehnologii inteligente, textile luxoase și confortabile, legătura cu natura, sustenabilitate, eco-responsabilitate.

Pe întreaga perioadă, vor avea loc campanii promoționale de atragere a publicului vizitator care va putea testa și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare, mobilier de living, dormitoare, bucătarii, mic mobilier, mobilier rustic, mobilier antic și antichizat, decorațiuni, accesorii, perdele, cu reduceri generoase de până la 50%.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Frauda în cercetarea științifică

Subiectul despre m-am decis să scriu în această săptămână nu este nici nou, dar nici comod. Auzim deseori — și, mai ales, în contextul...

Citește și :