Expo Mobila se deschide pentru timișorenii care doresc să-și reamenajeze locuințele

198

Dacă e toamnă, este sezonul cel mai potrivit pentru a face modificări și renovări în locuințe. Cum este obiceiul, de foarte mulți ani, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, prin Centrul său de Afaceri, vine în întâmpinarea celor doritori prin deja tradiționala expoziție de mobilă ce se ține regulat de două ori pe an. Aici vor fi de găsit atât cele mai noi și moderne exponate, dar și cele ce au intrat în clasicul ce nu se demodează niciodată. Doar culorile se mai schimbă, uneori, la aceste piese clasice. Sunt ani în care se cer cele mai tari și mai vibrante nuanțe, iar în alți ani se caută tonurile mai pastelate sau mai terne.

Roxana Bonchiș, organizatoarea acestor expoziții, ca specialist în domeniu, vine cu câteva explicații suplimentare:

„Țin să precizez că această ediție de toamnă-iarnă Expo Mobila Timișoara reunește un număr de 32 de expozanți. În marea lor majoritate sunt producători de prestigiu de la noi din zonă,a dar și din întreaga Românie.

Publicul vizitator ce ne va trece pragul în perioada celor patru zile, între 1 și 4 noiembrie, adică de joi până duminică, va putea admira, dar și achiziționa pe loc foarte multe modele de mobilier, dar și de accesorii ca și decoratiuni.

Sunt prezente firme care expun spre vânzare sufragerii complete, dormitoare, livinguri, camere de zi, o varietate mare de bucătării, mobilier pentru tineret. Vor fi de asemenea paturi și saltele cu aspect, design și funcționalitate ridicată. Într-un cuvânt putem spune că timp de patru zile, Timișoara va prezenta în fața publicului vizitator cea mai amplă expoziție de mobilă, accesorii și decorațiuni din vestul țării.

Menționăm că publicul are posibilitatea să comande piesele de mobilier, pe lângă cumpărarea pe loc. Și mai mult decât atât, poate să-și aleagă mobila în funcție de bugetul avut la dispoziție sau chiar să negocieze la fața locului. Pentru cei care doresc să cumpere modelele care ies deja din uz sau moda anului 2018, dar care sunt încă foarte actuale și bune, o pot face la prețuri speciale”, a spus Roxana Bonchiș.

Timp de patru zile, la sala de expoziții a Centrului Regional de Afaceri se va putea admira tot ce poate fi interesant pentru o casă modernă și confortabilă. Toți timișorenii pot veni să vadă, să cumpere sau măcar să-și facă o idee despre ce este de actualitate. La standuri vor putea primi și sfaturile avizate ale specialiștilor ce pot oferi soluțiile cele mai potrivite pentru spațiul avut la dispoziție. Ca deobicei va fi un adevărat spectacol de forme, culori, idei și design deosebit.

LĂSAȚI UN MESAJ