EXPLOZIV! Interlop din Timişoara, din gaşca lui Sorin Udrea, prins în flagrant în timpul unei tentative de înşelăciune prin metoda “Accidentul”!

18870

O tentativă de înşelăciune prin metoda “Accidentul” a fost dejucată de poliţiştii timişoreni, după ce o femeie a sunat la 112 pentru a anunţa că o persoană necunoscută i-a cerut, telefonic, bani pentru salvarea fiului sau, care ar fi implicat într-un groaznic accident rutier, chiar în timp ce adolescentul era teafăr şi stătea liniştit acasă.

Imediat s-a pus la cale organizarea unui flagrant, mai cu seama că femeia a fost de acord să colaboreze cu poliţiştii pentru prinderea escrocilor.

Simulând şocul veştii că fiul său are probleme, femeia a spus că este de acord să aducă imediat suma de 2.000 de euro, cât au cerut aşa-zişii salvatori, şi a plecat de acasă la punctul de întâlnire. În acelaşi timp, poliţiştii au ocupat locuri strategice pe strada Alpiniştilor, în zona Modern, unde trebuia să aibă loc plata.

Cu telefonul la ureche, femeia – care se tot văieta şi-şi încuraja copilul să fie puternic, că-l va salva, deşi fiul ei se află lângă ea, pe stradă, pentru a ajuta la prinderea escrocilor – a dialogat cu infractorii până la locul de întâlnire, unde i s-a spus să pună plicul pe un gard, lângă o biserică.

“Am aşteptat, iar în jurul orei 1,30, în momentul în care un individ s-a apropiat de gard pentru a lua plicul, am pus mâna pe el! Alţi doi complici, care supravegheau zona dintr-o maşină, au dispărut rapid. L-am recunoscut imediat după tatuajul de pe gât, ca fiind din gaşca lui Sorin Udrea. Când m-a văzut, a avut şi el o revelaţie şi mi-a spus că noi ne cunoaştem”, ne-a dezvăluit unul dintre poliţiştii care au participat la flagrantul de la miezul nopţii.

La percheziţia corporală, asupra interlopului Cosmin Sopco, individul prins în timpul flagrantului, s-au găsit trei telefoane mobile, dintre care două sunau încontinuu, un cuţit şi o anumită suma de bani.

Ancheta este în plină desfăşurare la Secţia 5 Poliţie Timişoara, urmând că poliţiştii să stabilească, după conexiunile telefonice din acea noapte, şi ceilalţi complici ai locotenentului lui Udrea.

4 COMENTARII

  1. Maica-mea a patit la fel doar ca nu a sunat la 112 stiind ca in romania nu exista politie. Culmea este ca eu, familia mea, prietenii mei si toti cunoscutii mei nu sunt bagati in seama de asa zisa politie. Cum de hopa popa cateodata fac niste manevre ca te miri de unde a venit ordinul. Ca se stie ca asa se face tot timpul.

  2. Sa faca puscarie pe viață.ca sigur plâng zeci de persoane înșelate la fel.tr sa fi si prost grămadă sa faci asa ceva.si din pacate eu zic ca o sa fie cercetat in libertate.si primește 2 ani cu suspendare.sa poata fi liber sa poata sa se perfecționeze

  3. Ce sa primeasca,fratilor?Tipul se plimba bine merci,ii in libertate…zilnic este in Lipovei,la pariuri sportive!Mare rahat o facut politia in acest caz!!! :(((

LĂSAȚI UN MESAJ