Explozie urmată de incendiu la o pensiune. Un mort și mai mulți răniți VIDEO

43

O explozie puternică, urmată de un incendiu a avut loc vineri dimineață într-o pensiune din strada Dunării din Cluj-Napoca, relatează Monitorul de Cluj. O femeie a fost găsită carbonizată în pensiune iar alte două persoane rănite au fost transportate la spital, potrivit ISU Cluj.

Explozia a avut loc la o pensiune de pe strada Dunării. O femeie a murit și mai multe persoane au fost rănite.

”În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ. La locul exploziei intervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălţime şi aproximativ 30 de pompieri. Alte trei persoane au fost consultate la faţa locului, dar nu au fost transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii intervin la fața locului și încearcă să stingă focul. Primarul Emil Boc a precizat, la Digi24, că, cel mai probabil, cauza exploziei a fost o acumulare de gaze. El a făcut apel la populație să verifice starea instalațiilor pentru a preveni alte tragedii.

Locuitorii din zonă au fost treziţi în jurul orei 7:00 de o explozie puternică înregistrată la o pensiune. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât rafturile unui magazin din zonă s-au prăbuşit, iar curentul electric a picat instant.

LĂSAȚI UN MESAJ