Explozie într-un bloc din Arad, din cauza unei acumulări de gaz. O femeie a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului

424

O femeie a suferit arsuri pe aproximativ jumătate din suprafaţa corpului, într-o explozie produsă în apartamentul său, în urma unei acumulări de gaz, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Potrivit sursei citate, explozia s-a produs în momentul în care proprietara, în vârstă de 31 de ani, şi-a aprins o ţigară. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au găsit-o pe tânără în viaţă, având arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD.

La faţa locului s-au deplasat forţe ale Detaşamentului de Pompieri Arad, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, o autospeciala SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Au fost anunţaţi distribuitorul de gaz, cel de energie electrică şi Inspecţia în construcţii. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc, a mai precizat sursa menţionată.

LĂSAȚI UN MESAJ