Explozie în vestul țării, o femeie a fost rănită

591

O femeie în vârstă de de 86 de ani a fost rănită grav, duminică dimineața, în urma unei explozii care s-a produs într-un apartamament din municipiul Deva. Victima a suferit arsuri pe mâini și față, fiind transportată la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia care locuia în apartamentul ude s-a produs explozia a fost transportată la spital în urma arsurilor suferite.

„Explozia nu a fost urmată de incendiu. S-a produs într-un apartament de pe strada Calea Zarandului. Echipajele deplasate de urgență la locul producerii au găsit în apartament o femeie în vârstă de 86 de ani ce prezență arsuri la nivelul mâinilor și fetei. Femeia, conștientă și cooperantă, a fost transportată la UPU Deva cu arsuri de gradul 1 pe membrele superioare și față”, a declarat Doda.

Potrivit acesteia, experți de la Inspectoratul de Stat in Construcții verifică dacă și în ce grad a fost afectată structura imobilului.

De asemenea, Anemona Doda a mai spus că angajații companiei de gaz sosiți în sprijin fac măsurători privind concentrația gazelor.

Poliția Hunedoara a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: arhiva

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ