Explozie de frumusețe la Timisoara! – VIDEO

626

Finala naţională a concursului Beauty of Romania 2016 a fost găzduită de Iulius Mall Timișoara.

Concursul Beauty of Romania 2016, aflat la a doua ediţie anul acesta, a avut ca participante tinere din toata Romania: Bucureşti, Piteşti, Caransebeş, Vrancea, Târgu Jiu, Arad, Petroşani, Hunedoara, Sânnicolau Mare, Becicherecul Mic. Concursul a fost organizat de MCS Models si Evghenia Coinac – reprezentant Romania World beauty congress. Câştigatoarea Beauty of Romania 2016 va reprezenta România la Beauty of the World în China.

Așadar, concurentele au fost Tania Vlașcici din Sânnicolaul Mare, Francesca Sălcudeanu din Hunedoara, Mihaela Petrașcu din Cenad, Oana Popescu din Pitești, Vanessa Varga din Caransebeș, Andreea Ciocan din Petroșani, Irina Mariana din Vrancea, Loredana Ștefania Diaconescu din Târgu Jiu, Denia Jivkov din Becicherecul Mic, Bianca Tirsin din Arad, Andreea Kira din București și Kinga Fazakaș din Deva.

Juriul de specialitate a decis câștigătoarele și anume pe locul 3 Loredana Diaconescu, pe locul secund Denia Jifkov (favorita publicului) și pe primul lor, cea care va reprezenta România la concursul Beauty of The World 2016, Tania Vlascici.

LĂSAȚI UN MESAJ