Experimentele continuă în Piața Mărăşti. Video

91
Experimentele pe șoferi continuă în Piața Mărăşti și în această săptămână. Autoritățile vor să vadă cum se circulă în noua intersecție și dacă este nevoie de semafoarele inteligente. Primarul spune ca el este mulțumit de fluența traficului din sens și contrazice specialiștii care vor pornirea permanentă a semafoarelor. În final, doar el va avea ultimul cuvânt, așa cum le transmite timișorenilor.
„Personal, sunt foarte mulțumit de cum a funcționat turbogirația pe parcursul acestei săptămâni, dar, specialiștii susțin că semaforizat va fi și mai bine. Mărturisesc că am îndoieli, deși ei prezintă simulări favorabile punctului lor de vedere. Din perspectiva mea, doar situația din teren contează! Vom continua experimentul și în zile lucrătoare și apoi vom decide. Mai bine zis, eu voi decide!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.
În zona sensului încă se lucrează. Potrivit programului de reparații a primăriei, luni mai sunt deschise șantiere pe următoarele strazi: Str. Gh. Dima, Str. Al. I. Cuza, Str. Oituz, Str. Lorena, Str. S. Micu, Str. Oedip, Spl. T. Vladimirescu, Str. Lămâiţei, Str. Orizont, Intr. Munţilor, Intr. Zidului, Str. Miloia, Str. Vişinului, Aleea Viilor, Str. Oglinzilor, Str. Torac, Str. Col. Enescu, Str. Eugen Coşeriu si Str. Jose Silva.

 

ASTĂZI, 15.09.2018, ÎN INTERSECȚIA MĂRĂȘTI, A ÎNCEPUT EXPERIMENTAREA SEMAFORIZĂRII.

Personal, sunt foarte mulțumit de cum a funcționat turbogirația pe parcursul acestei săptămâni, dar, specialiștii susțin că semaforizat va fi și mai bine. Mărturisesc că am îndoieli, deși ei prezintă simulări favorabile punctului lor de vedere. Din perspectiva mea, doar situația din teren contează! Vom continua experimentul și în zile lucrătoare și apoi vom decide. Mai bine zis, eu voi decide!

P.S. Film preluat de la Eye In The Sky, cu mulțumiri

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 15 Septembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ