Exhibiționist, prins în apropierea unui liceu din Timișoara

74

Un bărbat a fost prins de polițiștii locali după ce s-a autosatisfăcut în preajma unui liceu din Timișoara. Duminică, în urma unor sesizări potrivit cărora un bărbat practică exhibiționismul în zona Liceului Ion Vidu, polițiștii locali au trecut la pânde și verificări în zona respectivă.

La scurt timp, în spatele Stației STPT de la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Cluj, polițiștii locali au depistat persoana reclamată, respectiv pe U.P., de 60 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care a recunoscut că s-a autosatisfăcut în tufișurile din părculețul aflat în apropiere.

Cel în cauză nu este la prima abatere, în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiind depistat de polițiștii locali în aceeași postură.

De această dată, polițiștii locali au procedat la predarea celui în cauză polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri prevăzută de articolul 375 din Codul Penal, în care se specifică faptul că reprezintă infracțiune fapta persoanei care în public săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite.

LĂSAȚI UN MESAJ