Examenele pentru școala de șoferi reîncep la startul lunii viitoare

167

Activitatea de examinare la Serviciu Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județul Timis va reîncepe la data pe 2 iunie, cu programarea la proba practică.

Ordinea programării se face după următoarele criterii:
– În prima etapă se vor programa candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17.03.2020 – 17.05.2020, inclusiv.
– În a doua etapă candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.

Dosarele de examinare se preiau prin reprezentanții școlilor de șoferi. Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică.

„Rugăm ca la prezentarea la proba practică, toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și de către examinatori pentru a fi respectate măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19.
La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială.
Atragem atenția asupra purtării de către candidat și martor a echipamentelor de protecție, pe toată durata de desfășurare a probei (obligatoriu măști de protecție, opțional mănuși”, anunță șeful Serviciului, comisar-șef Dinu Leiba.

Programarea la proba teoretică va începe cel mai probabil de la data de 15.06.2020, dar cu siguranță nu înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ