Evenimentele din week-end de la Iulius Mall Timișoara

590

Sfârșitul de săptămână vine la Iulius Mall cu propuneri de a petrece timpul liber la shopping, unde clienţii sunt invitaţi să profite în continuare de promoţiile estivale şi pot vizita târgurile tematice organizate. 

În week-end, aproximativ 20 de participanţi la Târgul de Produse Naturale şi de Sănătate îi așteaptă pe clienţi cu diverse articole şi accesorii care au efecte pozitive asupra organismului. Vor găsi aici: miere, produse medicinale, încălţări ortopedice, ceaiuri, tincturi, seminţe, condimente, bijuterii cu pietre naturale, săpunuri naturale, uleiuri esenţiale, produse alimentare naturale, gemuri, dulceţuri şi multe altele. Evenimentul va avea loc de vineri până duminică inclusiv, la parter mall-ului.

În aceeași perioadă, la demisolul Iulius Mall se desfășoară Târgul de Bijuterii și Accesorii Fashion. Cei care apreciază obiectele lucrate manual vor putea alege dintr-o multitudine de propuneri care să le completeze ținutele de sezon. Podoabele prezentare de cei 20 de participanţi sunt originale prin tehnicile și materialele din care sunt realizate: fimo, piele, pietre prețioase și semiprețioase. În plus, clienții pot alege accesorii pentru păr și cutii pentru bijuterii.

Sesiunile de shopping sunt și mai plăcute în această perioadă, pentru că brandurile din Iulius Mall își întâmpină clienții cu promoții de până la 70%. Piese vestimentare, încălțăminte, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele sunt acum la oferte estivale. Catalogul complet al promoțiilor este disponibil pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ