Eveniment tridimensional în Curtea cu castan – VIDEO

411

Joi seara, Curtea cu castan a Centrului de Cultură Timiş s-a dovedit neîncăpătoare la un eveniment de multiculturalitate. S-au întâlnit poezia cu muzica şi cu arta, dându-şi mâna Robert Şerban , Pavel Vereş şi violoncelista Alexandra Guţu. Prezentarea a fost făcută de Mircea Mihăieş.

„Ascuns în transparenţă”, un proiect gândit din timp de către Pavel Vereş, care a realizat desenele după poeziile lui Robert Şerban.

„Ceea ce se vede aici, în galerie, sunt lucrări ce, în parte, se regăsesc şi în albumul „Ascuns în transparenţă”, dar și lucrări ce nu se regăsesc în album. Marea majoritate a lucrărilor sunt mulate pe poeziile lui Robert Şerban. Am plecat cu tematica lucrărilor de la poeziile lui, nu sunt ilustraţii, ci lucrări ce aparţin aceluiaşi iz de filing şi asta ne şi uneşte” a spus Pavel Vereş.

Este cea de-a şaptea expoziţie personală în ţară, iar în străinătate a participat la mai multe expoziţii de grup, deja lucrând la un alt proiect împreună cu Robert Şerban.

Expoziția lui Pavel Vereș cuprinde lucrări în tehnică mixtă, digital art, dar şi pictură în ulei, grafică. E o expoziţia unui om discret, dar un artist serios, în acelaşi timp. Alexandra Guţu a susţinut un concert de violoncel, acţiunea fiind moderată de scriitorul Mircea Mihăieş.

LĂSAȚI UN MESAJ