Evaziune fiscală în construcții! Percheziții de amploare la Arad și în alte cinci județe!

273

Poliţiştii din Argeş şi luptători din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale Argeş fac, miercuri, 13 percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în cinci judeţe, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor. Prejudiciul este estimat la peste 3,2 milioane de lei, conform news.ro.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea  Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fac, miercuri, 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

Din cercetări poliţiştii au stabilit că, în perioada 2010 – 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. În urma activităţii infracţionale prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de peste 3.200.000 de lei.

Cincisprezece persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

La acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi Poliţia Sectorului 2 Bucureşti.

sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ