Eva Georgeta Andreaș este de azi, oficial, noul prefect de Timiș-video

1314

Astăzi, într-un cadru festiv, în Sala Revoluției de la Palatul Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului prefect de Timiș, doamna Eva Georgeta Andreaș. Aceasta are o lungă experiență în administrația județeană, ea lucrând, de-a lungul timpului, în diverse funcții administrative în cadrul Instituției Prefectului Timiș.

Secretarul de stat din Ministerul Administrației și Internelor, Mihai Dan Chirică, a sosit la Timișoara pentru instalarea noului prefect. Cu acest prilej, a citit decretul semnat de premierul Mihai Tudose.

Tot din acest moment a încetat mandatul fostului prefect, Mircea Băcală, care va ocupa în continuare funcția de înalt inspector guvernamental, dar încă nu se știe unde.

Mircea Băcală a predat în mod oficial insigna de prefect, atrăgând atenția succesoarei sale că nu va fi o funcție ușoară.

La ceremonie au luat parte președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, cei doi vicepreședinți, Traian Stancu și Roxana Iliescu, subprefectul Daniel Franțescu și majoritatea directorilor de instituții din județ și municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ