Eva Andreaș și-a dat demisia din funcția de prefect. Cui a mulțumit

184

Prefectul judeţului Timiş, Eva Andreaş, a demisionat din funcţie, anunţul fiind făcut de aceasta pe pagina sa de Facebook. Andreaş a ocupat această funcţie din august 2017.

„Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc. Pentru toată încrederea acordată, un mare mulțumesc lui Sorin Grindeanu!!!” a scris Eva Andreas, prefect al județului Timiș pe Facebook.

Eva Andreaş a fost, anterior, angajată în cadrul cabinetului fostului premier Sorin Grindeanu. Locul acesteia va fi luat, cel mai pobabil, de Liliana Oneț, unul dintre cei doi subprefecți ai județului Timiș. Oneț a fost unsă pe funcție în decembrie din partea PNL. Nu putea fi învestită ca prefect, așa cum vor liberalii, pentru că Andreaș era în concediu medical.

LĂSAȚI UN MESAJ