Europo, ce facem cu migranții? Îi împușcăm la graniță sau ne jucăm de-a drepturile omului? VIDEO

333

Polițiștii de frontieră timișeni au depistat 29 migranți din Siria, dintre care 17 persoane sunt minore, cu vârste cuprinse intre 2 si 17 ani, care au încercat să intre ilegal în România, din Serbia, pentru a ajunge  într-un stat din vestul Europei.

În dimineaţa zilei de 19 octombrie, în jurul orei 07.30, polițiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiş, au declanşat o acţiune specifică pentru depistarea unui grup de persoane de origine afro-asiatică, care a fost identificat in apropierea frontierei romano-sarbe, în zona localităţii de frontieră Pustiniş, județul Timiș.
Persoanele în cauză, aflate la marginea localităţii, au fost preluate şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

Astfel, s-a constatat că grupul era format din 29 persoane, 5 femei şi 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 ani, însoţiţi de 17 minori, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, care nu deţineau documente de identitate asupra lor. Aceştia au declarat ca sunt cetăţeni sirieni si au trecut frontiera din Serbia în România, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ