Eșec în ultimul test din cantonamentul iernii

89

ACS Poli Timișoara a încheiat cu o înfrângere seria meciurilor amicale din Antalya, 0-2 cu echipa georgiană FC Chikhura Sachkere. În 2 februarie violeții revin în țară.

Elevii lui Florin Marin au pierdut și ultimul amical din Antalya, 0-2 în compania ocupantei locului 6 în prima ligă georgiană, FC Chikhura Sachkere. Partida disputată duminică după-amiaza în Antalya, a fost ultimul dintr-o serie de cinci programate pentru prim-divizionară în cadrul cantonamentului din sudul Turciei.

Adversarii au deschis scorul în minutul 36 prin Kutchukhize și și-au majorat diferența în minutul 60 prin același jucător. De notat că georgienii au încheiat meciul în inferioritate după eliminarea lui Ganugrava, din minutul 76.

Tehnicianul lui Poli a început cu echipa Smaranda – Belu, Bocșan, Melinte, D. Popescu – O. Popescu, Abel Suarez, Bărbuț, Zicu – Pisas, Elek. Au mai jucat în evoluat în repriza secundă Llorente, Hernandez, Sorescu, Rajcomar, Fridrich și Doman.

Stagiul din Antalya se încheie în 2 februarie pentru ACS Poli. Elevii lui Florin Marin vor continua pregătirea la Timișoara până la reluarea campionatului din 14 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ