Escrocheriile PSD-ului la Complexul Energetic Hunedoara: șefii sunt concediați cu salarii compensatorii, apoi reangajați

518

În Complexul Energetic Hunedoara se întâmplă multe minuni. Tiberiu Borca, a fost director al Termocentralei Mintia, a plecat cu salarii compensatorii, apoi sub tutela PSD-ului, este din nou angajat, după un an de zile, la Complexului Energetic Hunedoara, de data asta pe funcția de inginer șef.

Tiberiu Borca a fost disponibilizat anul trecut, în cadrul concedierilor colective ce au avut loc la complexul hunedorean. La fel a fost și în cazul lui Aurel Niculescu, tot director, tot disponibilizat şi tot reangajat la CEH, şi tot pe mâna PSD-ului, care e şi partidul care conduce CEH atât la nivel al conducerii cât și la nivelul Consiliului de Administrație.

Cu toate că Tiberiu Borca a fost membru PDL, a reuşit să conducă Termocentrala Mintia din această postură, însă în 2015, Borca a trecut de la PDL la PLR, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu, ce mai târziu a fuzionat cu PC-ul și a format ALDE. Tiberiu Borca s-a reîntors la CEH, sub comanda PSD, continuând să se afişeze în public, fără nici o jenă, meargând în campaniile electorale cu șefii hunedoreni ai partidului.

Pe lista foștilor directori de la Mintia, disponibilizați, dar reangajați, se mai află și Horea Giurgiu. Acesta s-a înscris de bună voie pe lista de disponibilizări de anul trecut. A reajuns la CEH pe mandatul lui Mihael Melczer, acesta ocupând funcția de director general adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ