Eroii nu mor niciodată! Când are loc marşul suporterilor Poli Timişoara

149

An de an, trebuie să ne amintim, noi timişorenii, de luna decembrie a anului 1989. O lună neagră, o lună plină de tristeţe, o lună plină de bucuria libertăţii.

Pentru a ne aminti de acel decembrie care a marcat istoria României, suporterii echipei de fotbal Politehnica Timişoara ies din nou în stradă la Marşul Eroilor.

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 17:00, orice timişorean care vrea să aducă un omagiu eroilor Revoluţiei din decembrie ’89 este aşteptat în Piaţa Sfânta Maria. De aici se va pleca în marş spre centrul oraşului, un traseu binecunoscut de timişoreni pentru că a fost şi traseul revoluţionarilor care au reușit să răstorne dictatura.

„Sâmbătă după amiază ne strângem, ca în fiecare an, în Piața Maria, locul în care în acel Decembrie izbucnea scânteia libertății. Vom păși din nou pe urmele părinților și fraților noștri, sperând la mai bine și păstrând în suflet mereu vie amintirea lor. E de datoria ta să fii acolo, an de an. Altfel Timișoara va fi cuprinsă de uitare și vom fi cu toții complici!”, transmit suporterii timişoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ