Epidemiologul Octavian Jurma îi sfătuiește pe oameni să intre singuri în carantină

3152

Epidemiologul Octavian Jurma îi sfătuiește pe oameni să intre singuri în carantină, după ce a analizat situația din București și Ilfov. ”Suntem condamnați la infectare, nivelul de incompetență și de rea credință în administrarea pandemiei a atins cote paroxistice de când politicienii au preluat controlul din mâinile specialiștilor”, spune Octavian Jurma.

Specialistul critică autoritățile care refuză să ia măsuri radicale și din această cauză îi condamnă pe oameni la infectare.

„E că și cum ți-a luat foc casă și insiști să stingi incendiul cu găleata pentru că furtunul nu ar face decât să încetinească incendiul. Vrei să te vadă vecinul că te chinui să stingi incendiul, însă planul tău e să dai vină pe pompieri și să încasezi banii de asigurare. Drept urmare lași toate casele să ardă pentru niște interese meschine… Nivelul de incompetență și rea credință în administrarea pandemiei în România a atins cote paroxistice de când politicienii au preluat complet controlul din mâinile medicilor și epidemiologilor”, a mai spus Octavian Jurma, potrivit Mediafax.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ