Emoțiile semifinalelor în Liga 1 de futsal

90

Informatica Timișoara începe lupta pentru intrarea în prima sa finală din istorie. Violeții trebuie să o depășească în trei meciuri pe United Galați, primul duel în deplasare și următoarele două acasă.

Liga 1 de futsal a ajuns în fața meciurilor cu adevărat importante, cele din careul de ași. Bătălia pentru intrarea în marea finală reprezintă miza pentru toate cele patru formații rămase în joc, printre acestea și Informatica Timișoara. Nou înființată, gruparea din Banat este principala favorită a câștigarea titlului grație avantajului pe care îl are prin câștigarea sezonului regulat.

”Primul an, primul titlu, ar fi frumos! La un asemenea duel, băieții nu mai au nevoie de nicio motivație suplimentară. Dacă vom trata meciul de la Galați cu seriozitate, atunci nu vom avea probleme. Vrem să tranșăm duelul din două jocuri” a mărturisit secundul Daniel Rupa înaintea primului duel cu gălățenii.

Prima partidă se joacă marți seara, ora 18, la Galați. Apoi seria se mută la Timișoara pentru jocurile 2 și 3 ce sunt programate în 16 și 17 mai. În semifinala a doua se întâlnesc Autobergamo Deva și City US Târgu Mureș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ