Elevii sunt chemați să își reînnoiască abonamentele STPT, ca să beneficieze de gratuitate

48

Elevii dn Timișoara care vor să circule gratuit cu autobuzele, tramvaiele și firobuzele din oraș trebuie să meargă să își reînnoiască abonamentele.

Gratuitatea se acordă tuturor elevilor care frecventează instituţiile de învăţământ din Timişoara, pe baza cardului emis de S.T.P.T., în baza BI/CI şi carnetului de elev vizat la zi, la toate punctele de vânzare S.T.P.T. Facilitatea se acordă elevilor până la 19 ani, indiferent de forma de şcolarizare, inclusiv în vacanţe.

Anual, abonamentele elevilor trebuie reîncărcate cu titlul valabil pe anul în curs, la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare ale noastre, răspândite de tot teritoriul Timişoarei.

Societatea de trasport din oraș face un apel către toţi elevii care folosesc mijloacele de transport în comun să se prezinte la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare pentru reîncărcarea abonamentului cu titlul valabil pentru anul 2020. Toţi elevii care beneficiază de această gratuitate pot circula pe mijloacele de transport în comun doar pe baza cardului actualizat emis de S.T.P.T.

Programul celor 18 puncte de vânzare este în intervalul orar 06:00 – 21:00, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar duminica acestea au programul de la ora 08:00 până la ora 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ