38 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Elevi «deștepți» din Timiș, eliminați din examenul de Bacalaureat. Bilanțul probelor obligatorii

Astăzi a avut loc proba obligatorie la Examenul de Bacalaureat. În Timiș, 130 de elevi nu s-au prezentat la exmen. Ba mai mult, doi «curajoși» au încercat să copieze. Aceștia au fost scoși din examen. 

Cele două probe obligatorii au fost la Matematică și la Istorie. În total, au fost înscriși în total 4160 de elevi, iar din aceștia s-au prezentat la examen numai 4030 dintre candidații înscriși. Așadar, în total, 130 de elevi au absentat.

La proba de Matematică au lipsit peste 100 de elevi. Dintre cei prezenți la examen, un candidat a fost eliminat. „La disciplina matematică au fost înscriși 2813 candidați, iar la această probă au fost prezenți 2704 candidați și unul dintre elevi a fost eliminat”, spune Simona Bejan, președinta Comisiei Județene de Bacalaureat.

La proba de Istorie, 21 de elevi nu s-au prezentat la examen. Ba mai mult, unul dintre candidați a fost eliminat. „La istorie, din cei 1347 de candidați înscriși au fost prezenți 1326 de candidați, 21 de elevi au absentat, iau un candidat a fost eliminat”, spune Simona Bejan.

Cei doi candidați au fost eliminați fiindcă au încercat să copieze. Aceștia au avut asupra lor un telefon mobil, respectiv o cască. 

Sursă foto: Libertatea

(Fotografie cu scop ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișorenii ajung în valuri la Urgențe din cauza caniculei

Canicula a dus la creșterea numărului de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Cei mai mulți dintre pacienții care au avut...

Aquatim a semnat două contracte de finanțare prin PNRR

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a...

Citește și :