Elevă bătută cu pumnii și picioarele de două colege de școală. Trecătorii privesc și filmează

409

O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de două colege de şcoală. Incidentul s-a petrecut vineri, chiar în autogara din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud. Deşi adolescenta era bătută cu pumnii şi picioarele, nimeni nu a intervenit pentru a o salva din mâinile colegelor sale.

Violentul incident s-a petrecut în cursul zilei de vineri, în autogara oraşului Năsăud. Două adolescente au luat la bătaie o colegă de şcoală chiar când aceasta se pregătea să meargă spre casă cu autobuzul. Una dintre ele o ţinea, în timp ce cealaltă o trăgea de păr şi o lovea cu picioarele şi pumnii în cap. După câteva secunde, rolurile se schimbă, iar adolescenta care o ţine începe şi ea să o lovească pe copilă.

După zeci de secunde de lovituri, adolescenta încearcă să se refugieze într-un magazin din zonă, însă cele două o opresc la intrare şi o mai lovesc de câteva ori. Victima are 15 ani şi este din comuna Zagra. Se pare că şi agresoarele sale sunt minore.

Conflictul dintre cele trei este mai vechi, copila de 15 ani fiind ameninţată şi jignită de cele două atât verbal, cât şi pe reţelele de socializare. Deocamdată, nici adolescenta şi nici tatăl său, în grija căruia se află, nu a depus plângere la poliţie.    Poliţia s-a autosesizat şi face cercetări pentru vătămare corporală şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Niciunul dintre cei prezenţi la incident nu a reacţionat. Mai mult, scenele au fost filmate şi postate mai apoi pe reţelele de socializare.

„În urma filmuleţului apărut pe reţelele de socializare, poliţiştii din Năsăud efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, în vederea identificării persoanelor participante”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Totul ar fi pornit de la mai multe înjurături. Agresoarele şi-ar fi ieşit din minţi atunci când adolescenta pe care ar fi terorizat-o de ceva vreme a răspuns la înjurăturile lor.

Vezi imaginile aici 

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ