Egali cu Viitorul lui Hagi

91

ACS Poli și Viitorul Constanța au remizat într-unul dintre cele mai slabe meciuri ale începutul de campionat. Un 0-0 parcă previzibil după primele cinci minute ale partidei.

Timișoara a fost egala campioanei în runda a șasea a Ligii I. Cu toate problemele existente la club, trupa condusă de Ionuț Popa a jucat de la egal cu Viitorul lui Hagi. Fără câteva dintre vedetele echipei, dobrogenii se pot considera norocoși să au smuls totuși un egal de pe Dan Păltinișanu.

O primă repriză în care diferența din teren nu s-a văzut între campioana campionatului și o antepenultima din Liga I. Viitorul lui Hagi nu a arătat nimic, nu și-a creat nicio ocazie de poartă și a părut mulțumită de remiza înregistrată pe tabelă. Poli a fost echipa mai insistentă, cea care a căutat deschiderea scorului. Și cu puțin noroc îl putea reușit la șutul-centrare a lui Soljic din minutul 30.

Partea secundă a început mult mai interesant, cu oaspeții mai activi în atac. Țucudean a avut prima oportunitate a vizitatorilor în minutul 53, cu o reluare pretențioasă cu capul. Un minut mai târziu Dumitrescu a încercat să îl surprindă pe Curileac cu un șut de la jumătatea terenului. Portarul polist a fost la post peste alte șase minute la lovitura liberă executată periculos de Ganea.

Prima ocazie de poartă pentru echipa gazdă a venit abia cu un sfert de oră înainte de final. Drăghici a reluat cu capul alături de poarta lui Râmniceanu. În minutul 82, Ciucur a inventat un dribling în colțul careului mare dar finalizarea nu a fost cea dorită. Un minut mai târziu, Drăghici a luat o cursă pe cont propriu dar nu a mai avut suflu pentru un șut sănătos la poarta oaspeților și Viitorul a scăpat cu fața curată din nou. A fost ultima încercare de a modifica tabela și s-a încheiat indecis: 0-0.

ACS Poli: Curileac – Crețu, Melinte, Șeroni, Țigănașu (min. 50 – Bocșan) – Soljic, Vașvari – Munteanu (min. 72 – Ciucur), Croitoru, Mailat – Bianconi (min. 65 – Drăghici).

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Constantin, Țîru, Ganea – Mladen, Lopez, Dumitrescu (min. 80 – Herea) – Chițu, Țucudean (min. 70 – Coman), Eric (min. 52 – Vână).

LĂSAȚI UN MESAJ