Egali cu Spartak Subotica

150

ACS Poli a remizat cu echipa de pe locul 8 din Serbia, Spartak Subotica, în cel de-al doilea amical al iernii. Ultimul venit în tabăra alb-violeților, croatul Fucek, a marcat golul oaspeților în egalul 1-1 de la Subotica.

Timișoara a bifat al doilea test din perioada precompetițională. Bănățenii s-au deplasat la Subotica pentru confruntarea cu Spartak, formație clasată pe locul 2 în grupa de play-out a primei ligi din Serbia. Cu acest prilej în tabăra timișorenilor și-a făcut intrarea ultima achiziție, extrema stângă Fucek. Atacantul sosit luni din Islanda, a și marcat la primul său meci la Poli, în minutul 15. Avea să se încheie 1-1 după ce gazdele au egalat în minutul 74.

Antrenorul Ionuț Popa a folosit echipa: Straton – Haruț, Cânu, Șeroni, Novak – Soljic, Artean – Bărbuț, Croitoru, Fucek – Pedro. Rezerve: Smaranda, Neagu, Fridrich, Morariu, Pădurariu, Vasi, Mailat, Popovici, Bârnoi.

Pentru alb-violeți urmează alte trei teste înaintea debutul de campionat. În 26 ianuarie are loc amicalul cu o altă divizionară C, Școlar Reșița, iar ultimele două amicale au loc în Ungaria contra lui Balmazujvaros (liga a doua) și Honved Budapesta (locul secund în prima ligă), în 28 și 31 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ