Egal dramatic pentru Poli în ultima etapă a anului

75

Politehnica Timișoara a smuls un punct în ultima etapă jucată în 2015, fiind egalată în ultima secundă la Ploiești.

Blestemul ultimelor secunde o lovește din nou pe gruparea timișoreană, care a irosit puncte în același fel și pe terenul lui CSM Ploiești. Poli s-a văzut egalată la ultima fază a jocului și s-a ales cu un singur punct de pe terenul nou-promovatei din Prahova.

Așadar, băieții lui Pero Milosevic au ratat o victorie ce la un moment dat părea imposibilă pentru că echipa gazdă a condus ostilitățile întreaga partidă. Poli a răsturnat scorul în ultimele patru minute, când au întors de la 22-24 la 25-24 însă nu avea să se încheie așa pentru Ploieștiul a beneficiat de o aruncare de la 7 metri în ultima secundă și a profitat de acesta avantaj, egalând.

Poliștii au stabilit și un alt record negativ în ultimul meci de campionat al anului, au avut doi jucători eliminați cu roșu în ultimul minut. Iulian Halcă și Irakli Chikovani au fost trimiși mai repede la vestiare și și-au lăsat echipa în dublă inferioritate numerică pe teren.

Marcatori Poli: Chikovani 7 goluri, Grigoraş 5 goluri, Lasica 4 goluri, Timofte 4 goluri, Pejovic 2 goluri, Ştefan 1 gol, Halcă 1 gol, Fenici 1 gol.

Cu 26 de puncte Poli urcă provizoriu pe locul 7 al clasamentului cu șanse mari de a ierna pe această poziție. Liga se reia la începutul lunii februarie, însă până atunci Poli mai are un meci oficial. Joi merge în Harghita pentru meciul din optimile de finală ale Cupei României, cu HC Odorhei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ