Edvin Marton concertează la Timișoara pe vioara Stradivarius, în valoare de 7 milioane de dolari

245

Miercuri, 21 decembrie 2016, la Sala Olimpia, violonistul Edvin Marton revine la Timișoara pentru a susține un concert extraordinar, ”The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”. Cu peste 1000 de concerte susținute în toată lumea, deținător al premiului Emmy și câștigător al MTV Music Awards, Edvin Marton va concerta la Timișoara și va transpune publicul în lumea minunată a muzicii. Și de această dată, muzicianul va fi însoțit de faimoasa sa vioară Stradivarius, creată în 1699 si care valoreaza 7 milioane de dolari.

Magia sărbătorilor de iarnă va aduce timișorenilor un cadou deosebit: combinația unică de stiluri muzicale, de la clasic la rock, povestită prin ritmurile armonioase și sensibilitatea transmise de artist. Edvin Marton și trei membri ai orchestrei sale vor oferi, astfel, un Crăciun de neuitat timișorenilor care știu să aprecieze muzica de calitate, dar și celor care doresc să descopere noi abordări ale unor compoziții clasice cunoscute în întreaga lume.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova.

Acum 10 ani, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision. De asemenea, deține un premiu MTV Music Awards şi premiul Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Prețul biletelor începe de la 95 de lei. Acestea se pot achiziționa momentan de pe MyTicket (http://bit.ly/EdvinMartonT), urmând ca în cursul săptămânii să fie disponibile și pe Eventim.ro și rețeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Național Timișoara și librăriile Cărturești.

Recitalul Edvin Marton ”The 7 Million Dollar Stradivarius Violin” este organizat de ARCA EVENTS (https://www.facebook.com/ARCAevents).

LĂSAȚI UN MESAJ