Ediţia tipărită Banatul Azi vă oferă şi acum surprize plăcute

143

Surprize plăcute, ca în fiecare joi, veţi găsi şi acum, în noua ediţie a săptămânalului Banatul Azi. „Războiul dintre milionarul timişorean Romeo Dunca şi liderul PSD Caraş Severin, Ion Mocioalcă”, „Să găsim un bufon pentru primarul Timişoarei”, „Judeţul Timiş şi Timişoara, sub noi lideri”, „Timişoara ieri şi azi: Ce-ai alege, Gara din 1900 sau cea din 2000?”, „Ultimul arbitru timişorean de top”, „Lăutari vestiţi ai Banatului”, „Interviu cu designerul Ovidiu Hrin”, „Primul primar român al Timişoarei după Marea Unire”, „Papa de la Roma, urmaşul Daciei şi o poveste aproape americană” sunt doar câteva dintre titlurile pe care le găsiţi în exclusivitate doar în ediţia tipărită Banatul Azi.

Nu uitaţi nici de concursurile care vă pot trimite în concediu. Concursul lunii iunie tocmai s-a încheiat, se colectează taloanele de participare, urmează tragerea la sorţi şi a demarat concursul lunii iulie, cu noi premii.

Nu rataţi noua ediţie a săptămânalului Banatul Azi, pe care îl găsiţi la chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ