Ediția a V-a a evenimentului caritabil The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) la Timișoara

91

Evenimentul „The Distinguished Gentleman’s Ride”se afla la a 5-a ediție în Timișoara. În 22 mai 2022, între orele 14:30-16:00, oamenii minunați și mașinăriile lor pe două roți vor fi in Piața Unirii în fața Domului Catolic.

Din anul 2018, Timișoara a devenit parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile. Dacă aveți o motocicletă clasică, de epocă sau retro personalizată și doriți să participați la evenimentul din Timișoara sau sa faceți o donație, accesati gentlemansride.com iar solicitarile pentru clarificări adresați-vă la dgr.timisoara@gmail.com.

Începând cu anul 2018 la evenimentul DGR din Timișoara au participat, în total, 325 de motocicliști care au adunat 26.423 eur în scop caritabil.

Filmul de prezentare al evenimentul din Timișoara se află aici : https://www.youtube.com/watch?v=Wt9dx3GOeCw&t=56s

Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa,The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum 32 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2022 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemen’s Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember Foundation, Triumph Motorcycles și Belstaff.

„Va invităm să vă alăturați paradei Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara duminică, 22 Mai 2022 dacă aveți o mototocicletă clasică sau clasic-modernă. Evenimentul este unul de nișă din punctul de vedere al participării de aceea va rog consultati pagina oficiala sau solicitati clarificari la dgr.timisoara@gmail.com. ” spun organizatorii evenimentului.

Astfel, vă veți alătura celor 340.000 de participanți înregistrați la nivel mondial din peste 115 orașe, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.

LĂSAȚI UN MESAJ