Eclipsa de soare din această după-amiază, foarte rară, aduce schimbarea unui ciclu-VIDEO

780

În urmă cu puţin timp, mai precis la 16:48, a început una dintre cele mai rare eclipse de soare şi anume o eclipsă hibridă. În primele secunde , Luna a fost perfect aliniată în faţa Soarelui, creând un inel de foc, apoi Soarele a fost acoperit în întregime, formând o eclipsă totală.

Din păcate, fenomenul nu a putut fi observat din România, el fiind vizibil doar din America de Sud şi Africa.

Eclipsele hibride de soare sunt foarte rare, iar următoarea care va putea fi admirată de la noi, va avea loc peste aproximativ 200 de ani.

Din 11,898 de eclipse solare care au avut loc pe parcursul a 5.000 de ani, doar 569 (4,8%) au fost hibride.

Datele astronomice arată că eclipsa începe în Pacificul de Sud, tranzitează Chile şi Argentina, apoi Atlanticul de sud, şi se va încheia în zona sudică a Africii. Durata totală a eclipsei e de 44 de minute.

Deși eclipsa de Soare nu a putut fi văzută în România, astrologii spun că aceasta ne va influența în sensul că orice Lună nouă și eclipsă de Soare reprezintă sfârșitul și începutul unui ciclu. Pe parcursul acestui moment astral, este bine să avem o alimentație echilibrată, să ne odihnim și să practicăm meditația, eclipsa fiind un prilej de progres spiritual.

Eclipsa de Soare în Pești va accentua emoțiile, imaginația, intuiția, preocuparile creative, ocolirea situațiilor dificile, compasiunea, dorinta de a ajuta.

LĂSAȚI UN MESAJ