Duș rece pentru elevii lui Florin Macavei -VIDEO

245

Restanța etapei cu numărul 3, a Ligii a IV-a seria Timiș disputată ieri, pe terenul din Dumbravița, a întrerupt seria victoriilor din dreptul alb-verzilor. ACS Ghiroda a administrat o înfrângere, fără drept de apel, dumbrăvițenilor, scor final 1-6. Baranyi a fost omul meciului, cu 4 reușite la poarta apărată de Miklos. La 9 minute de la primul fluier al partidei, Ghiroda deschide scorul cu reușita lui Mancaș. Jocul se înclină în favoarea oaspeților, iar în minutele 23 și 35, Baranyi marchează 2 goluri pentru alb-albaștrii. ACS Dumbrăvița încearcă să revină în joc, iar cu două minute înainte de pauză, Mărcuți marchează în poarta apărată de Dubou. La pauză, tabela de marcaj indică 1-3 în dreptul Ghirodei. Repriza secundă începe cum nu se poate mai rău pentru dumbrăvițeni. În minutul 54, Baranyi își trece în cont o nouă reușită. Același Baranyi marchează golul 5 pentru ACS Ghiroda, în minutul 75. La 15 minute de la introducerea sa în teren, Dochița se trece pe lista marcatorilor, și astfel închide tabela de marcaj, la un usturător 1-6.
Etapa viitoare ACS Dumbrăvița primește vizita celor de la CS Timișul Șag, sâmbătă 17 septembrie, ora 11.

ACS Dumbrăvița: Miklos, Foldi, Oneț (Kovacs), Nohai (C), Bârsanu, Paleacu (Cioancă), Borlea (Izsac), Bălace, Mărcuți, Ștefan, Hodiș. Rezerve: Iacob, Șofronea, Scrob, Rus. Antrenor: Florin Macavei.

ACS Ghiroda: Dubou, Firuț, Gavriluță, Miheț (Stanciu), Mancaș (Dochița), Gaidoș, Budur (Plopeanu), Naidin, Pătrașcu (Centea), Baranyi. Rezerve: Filip, Bârsan, Mureșan. Antrenor: Vlad Bura.

Arbitrii: Drăgoi Răzvan, Botaș Alin, Gheorghioiu Bogdan.

sursa: dumbravitatv.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ